58 de cazuri noi de coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore, iar bilanțul ajunge la 367 în România

Alte noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în România, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând la 367, potrivit informării făcute sâmbătă, la ora 13, de Grupul de Comunicare strategică.  Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74de ani, însă, din nou autoritățile au preferat să nu dea detalii despre județele de unde provin și despre modul în care s-au infectat- prin contact direct cu un caz  confirmat, sau venind din străinătate din zone „roșii“. 

Tot oficialii au informat, în schimb, că 52 de persoane au fost declarate vindecate și externate. Dintre acestea 36 sunt de la Timișoara, 11 de la București, 3 de la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași. 

La ATI, în acest moment, sunt internați 14 pacienți, din care 3 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt4.207 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 55.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 8.915 de teste, din care 40 în unități medicale private.

Despre situația infecțiilor, la Brașov, la această oră nu avem date noi. Informațiile pe surse arată însă că în ultimele zile, de când comunicarea a fost restricționată și redusă la cifre statistice, ar fi apărut cazuri noi. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.