Al cincelea deces al unui pacient cu COVID-19. El fusese internat de 3 zile la secția de cardiologie a unui spital, de unde este posibil să fi contactat virusul

Grupul de comunicarea strategică de la nivelul Guvernului a anunțat un al cincelea deces al unui purtător de COVID-19. Persoana infectată cu coronavirus, care a decedat azi în jurul prânzului este un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23 martie 2020.

„Bărbatul era internat la Spitalul Județean Suceava din din 31 martie și fusese internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil să fi luat contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași“, a precizat Grupul de comunicarea strategică.

Tot azi a fost anunțat un al patrulea deces al unei eprsoane purtătoare de coronavirus – o vârstnică de 72 de ani internată în data de 21 martie 2020 în Spitalul județean Suceavace, ce avea și boli cardiace dar și diabet.

Duminică, alte trei persoane apurtătoare de COVID-19 au decedat.Este vorba despre un bărbat care a decedat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Craiova, având și un cancer în stadiu terminal, un bărbat din București, care era și dializat, și un bărbat din Piatra Neamț, care la fel ca această femeie, suferea de diabet și de boli cardiovasculare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.