Al șaselea deces al unui purtător de COVID-19. Bărbatul era internat de vineri, dar abia azi a primit rezultatul pozitiv la testul de coronavirus

Al șaselea deces al unui purtător de COVID-19 a fost înregistrat luni după-amiază în România. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din Arad. 

Anunțul a fost făcut de grupul de comunicare strategică, luni seară. Bărbatul a fost internat din 20 martie, în stare gravă, la Spitalul Județean Arad, fiind intubat în secția de terapie-intensivă. El a decedat în cursul zilei de luni, după ce tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Deocamdată nu există informații legate de alte afecțiuni preexistente. 

Tot azi au fost anunțate ale două decese ale unor persoane confirmate cu infecția cu COVID-19. Este vorba despre  o vârstnică de 72 de ani internată în data de 21 martie 2020 în Spitalul Județean Suceava, ce avea și boli cardiace și diabet, și un bărbat  de 71 ani, tot din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23 martie 2020 și înternat în secția de cardiologie a spitalului. 

Ieri, Grupul de comunicare strategică de la Guvern a anunțat alte trei decese: un bărbat care a decedat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Craiova, având și un cancer în stadiu terminal, un bărbat din București, care era și dializat, și un bărbat din Piatra Neamț, care suferea de diabet și de boli cardiovasculare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.