Ariana Bucur, înlocuită de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brașov, în plină criză

În plină criză cauzată de noul coronavirus, în care autoritățile centrale ar trebui să se concentreze spre același obiectiv, Ministerul Educației a găsit de cuviință să înlocuiască inspectorul școlar general de la Brașov. 

Astfel, printr-un ordin de ministru semnat vineri, Ariana Bucur a fost înlocuită cu Ovidiu-Florin Tripșa, director al Colegiului Național „Dr. Ioan Meșotă”. Informația a fost confirmată de președintele PSD Brașov (partid din care a făcut parte Ariana Bucur), Marius Dunca susținând că este o decizie iresponsabilă pentru această perioadă.

Astăzi, prin ordin ministerial, a fost înlocuită doamna Ariana Bucur, din funcția de inspector școlar județean. Doamna Ariana Bucur este, înainte de toate, un dascăl dedicat, pregătit și un manager excelent. În exercitarea funcției de inspector a acționat tot timpul cu responsabilitate și cu respect față de toți colegii dascăli. Îi mulțumesc, în numele tuturor colegilor mei, pentru activitatea depusă la inspectoratul județean. Nu înțeleg însă pornirea unor oameni, fără frică, fără discernământ, care în perioadă de criză, de urgență națională, să fie preocupați de funcții și nu de oameni. Așa ceva nu înțeleg și nici nu vreau să judec”, spune Dunca, citat se newsbv.ro. 

În această perioadă toate scolile și gradinițele au activitatea suspendată ca măsură de limitare a răspăndirii infecțiilor cu coronavirus iar perioada în care vor ramâne închise este posibil să.se prelungească și după finele acestei luni. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.