Muncitor străin, accidentat pe un șantier din Săcele. Poliția, ITM și Serviciul de Imigrări fac verificări într-un dosar penal

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele fac cercetări în într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

Cercetările vin dupa ce vineri un bărbat în vârstă de 38 de ani, cetățean indian, angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru in Săcele a fost accidentat de un utilaj, în timpul serviciu, fiind rănit la un picior.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați și reprezentanți Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov, precum și lucrători din cadrul Serviciului pentru Imigrări al județului Brașov, iar cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.