Prefectura Brașov aduce sprijin în lupta cu COVID-19: o nouă comisie!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat, la propunerea prefectului Mihai-Cătălin Văsii, o hotărâre prin care se constituie Comisia de Coordonare Medicală pentru Situații de Urgență COVID-19 a județului Brașov.

„Comisia este formată din experți în gestionarea medicală a situațiilor de urgență, având suportul unui grup de lucru și în conformitate cu datele furnizate de D.S.P. Brașov. Coordonator al acestei comisii a fost desemnată d-na dr. Cristina Vecerdi, șef al Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Din comisie fac parte manageri ai unor spitale, medici de diferite specialități (ATI, epidemiologie, boli infecțioase), un consilier economic și unul pe probleme de logistică“, a precizat Instituția Prefectului județul Brașov.

Întrebat care vor fi atribuțiile acestei comisii, Alexandru Ganea, responsabilul de relațiile cu presa al prefectului Cătălin Văsii a spus că „este vorba despre acentraliza resursele și necesitățile, de a ajuta DSP și spitalele în privința procedurilor de achiziție, de a lua decizii în mod integrat în funcție de situațiile care apar“.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.