Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, își face testul de coronavirus!

Președintele Consiliului Județean Brasov, Adrian Veștea a anunțat că își va face testul de coronavirus și în acest weekend, până vin rezultatele, va sta în autoizolare.

Veștea a participat, la începutul saptămânii, la sedința Biroului Permanent Național al PNL, o reuniune la care au fost în jur de 250 de persoane.

„Am sosit ultimul, am stat într-un colț de sală și am plecat primul din sală. Dar voi merge să fac testul de coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov și voi sta în autoizolare”, a spus Adrian Veștea.

Președintele CJ a precizat că nu a avut totuși niciun fel de simptome până acum si a glumit spunând că a avut multe întâlniri în ultimele zile, inclusiv conferințe de presă.

Azi toată conducerea PNL a anunțat că se izolează la domiciliu după ce un senator liberal a fost diagnosticat cu COVID-19. Ludovic Orban a anunțat că el se va izola 14 zile la Vila Lac 1 și că l-a informat și pe președintele Iohannis. De asemenea, el a anunțat că toți miniștrii vor fi testați pentru coronavirus, se vor izola în cabinete și vor evita contactul direct cu alte persoane.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.