300 de pachete cu alimente și produse de igienă, donate către Direcția de Asistență Socială, au ajuns la seniorii din Brașov

Direcția de Asistență Socială a început istribuția pachetelor cu produse de igienă și alimentare de strictă necesitate pentru 300 de persoane vârstnice, care au solicitat sprijinul Municipalității în această perioadă, fie pentru că sunt persoane singure, fie sunt soț și soție, dar fără aparținători.

Toate cele 300 de pachete fac parte dintr-o donație făcută de Ceetrus România, Fundația Kasper și IMMO Lodgia, care și-au exprimat dorința de a fi alături de persoanele vârstnice din Brașov, în această perioadă dificilă. Cei 300 de beneficiari sunt persoane care au apelat în această perioadă fie numărul telverde 0800 420 123, linie telefonică pusă la dispoziția persoanelor vârstnice, fie persoane aflate în evidența Direcției de Asistență Socială Brașov și a ONG-urilor din municipiul Brașov care furnizează servicii sociale pentru persoane vârstnice.

“Campania se derulează prin implicarea voluntarilor aparținând cultelor religioase din municipiu, alături de aceștia fiind implicați și angajați ai Direcției de Asistență Socială Brașov, care doresc să se asigure, si cu această ocazie, că persoanele vârstnice vulnerabile sunt informate cu privire la măsurile de sprijin pe care le-a inițiat municipalitatea pentru ei. Dorim să le  mulțumim celor de la Ceetrus România, Fundația Kasper și IMMO Lodgia, care s-au implicat pentru a întinde o mână de ajutor semenilor noștri. Sperăm ca acești oameni să fie o sursă de inspirație pentru alții și cât mai mulți le vor urma exemplul, pentru a arăta că suntem o comunitate unită care înțelege ideea de solidaritate cu seniorii noștri și alte categorii aflate în diferite situații de risc social”, a anunțat primăria Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.