Făgărașenii pot cumpăra online produse din piața agroalimentară din oraș. Cum se face comanda

Făgărășenii pot cumpăra și online din Piața Agroalimentară, începând de vineri, prin intermediul platformei online www.piatafagaras.ro. Prin această modalitate de comercializare a produselor edilii spun că „venim în ajutorul cetățenilor care respectă regulile de distanțare socială și izolare, dar și în sprijinul comercianților care ne-au semnalat că au o cantitate mare de produse pe stoc și vânzările sunt în scădere”. 

Cum se fac cumpărăturile

Cumpărătorii îi pot contacta telefonic pe vânzători și pot solicita ca produsele să fie pregătite pentru a fi ridicate de la poarta pieței.

De asemenea, pot cere să fie livrate la domiciliu, în intervalul orar 09:00 – 16:30. În acest caz, comanda trebuie să aibă valoarea minimă de 50 de lei.

Site-ul www.piatafagaras.ro este structurat pe următoarele categorii:
1. Legume și fructe
2. Ouă și produse lactate
3. Miere și produse apicole
4. Carne și produse din carne
5. Panificație.

Comercianții pot solicita înscrierea pe platformă printr-un e-mail trimis la adresa relatiipublice@primaria-fagaras.ro.

Maxim 30 de clienți în piață 

Accesul în piață este limitat la grupuri de maximum 30 de persoane și este controlat cu ajutorul angajaților firmei de pază. Circuitul deplasării, stabilit în 16 martie, rămâne valabil: intrarea, pe poarta dinspre magazinul Profi; ieșirea, pe poarta dinspre bulevard.

Se recomandă atât comercianților, cât și clienților, să respecte distanța de 1,5 m și a timpului de contact de maximum 15 minute. Aprovizionarea se face noaptea și dimineața, înaintea accesului clienților în piață.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.