FOTO. Au fost descoperite obiceiurile „coronavirusului de Brașov”? Dezinfecția străzilor din Brașov, după modelul deszăpezirii?

După ce s-a topit zăpada, firma care asigură salubrizarea străzilor din municipiul Brașov a început să dezinfecteze orașul. Se dă cu o substanță cu clor pe străzi, poate și pe trotuare, în refugiile RATBV. Cel puțin asta anunță autoritățile brașovene. 

Totuși, cel puțin într-un cartier mai periferic, dezinfecția se face ca deszăpezirea, adică mai pe mijlocul străzii. Mașina ocolește cu grijă mașinile parcate pe marginea drumului și nu trece chiar pe toate străzile. Cât despre trotuare… nici urmă de oameni cu atomizoare. 

Oare modul de dezinfectare a străzilor din Brașov a fost stabilit după ce niște cercetători brașoveni (cei britanici au acum treabă în regat) au studiat comportamentul noului coronavirus?

Oare, în urma cercetărilor comportamentale ale noului coronavirus, a fost stabilit că acesta merge numai pe unde merg mașinile, ocolește trotuarele și nu stă în parcare?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.