FOTO. Zonele pietonale şi pasajele subterane din oraş vor fi spălate şi dezinfectate

Toate zonele pietonale din municipiul Braşov vor fi spălate şi dezinfectate de azi, a anunţat Primăria Braşov. 

Primele pe listă sunt pietonalul de la Uranus, pietonalul din Valea Cetăţii, zona din faţa Gării şi cea din Livada Poştei, spune primarul George Scripcaru. De asemenea, se va face și dezinfecția tuturor pasajelor pietonale subterane de trecere pe sub calea ferată, din zona Craiter, Triaj și Tractorul, și a altor zone care sunt foarte utilizate de pietoni.

„Această activitate se impune pentru a reduce riscurile răspândirii cornoavirusului și este derulată de către operatorul de salubrizare, împreună cu serviciul de specialitate din Primăria municipiului Brașov, în conformitate cu hotărârile Comitetului local pentru situații de urgență”, a declarat primarul George Scripcaru.

Azi se lucreză la spălarea şi dezinfectarea zoneor pietonale din Centrul Istoric, după cum au precizat reprezentanţii operatorului de salubritate Comprest. 

„Astăzi, în zona centrului istoric spălăm și dezinfectăm zona pietonală cu 3 utilaje cu presiune. După Piața Sfatului va urma, în aceleași program, Piața Unirii din Șchei, apoi pietonalul din str Uranus-zona Jupiter, pietonalul din Valea Cetății și pasajele pietonale din zona Crinului, Hărmanului, Tudor Vladimirescu – Cerna”, a declarat reprezentantul firmei de salubrizare Comprest SA, Răzvan Bulubenchi. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.