Ministrul Sănătătii, Nelu Tătaru, la Brașov: “Încă nu am atins acel vârf al pandemiei”. Restricțiile s-ar putea relaxa abia din luna mai

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, ieri, după întălnirea se la Brașov cu managerii de spitale, că abia după jumătatea lunii mai s-ar putea vorbi de o relaxare a măsurilor, în condițiile în care vârful epidemic este așteptat în a doua jumătate a lunii aprilie.

„Suntem într-un stadiu în care avem şi transmitere comunitară, suntem într-un stadiu în care mai aşteptăm compatrioţi de-ai noştri să se întoarcă. Gândiţi-vă că avem încă nişte precauţii pe care trebuie să le menţinem. Nu vorbim de relaxare, nu vorbim încă de relaxare, încă nu am atins acel vârf al pandemiei, sperăm să fie în a doua jumătate a lunii aprilie, după 20-21 aprilie şi după a doua jumătate a lunii mai – 1 iunie să vorbim de o relaxare”, a afirmat Tătaru.

Ministrul a făcut aceste declarații la Brașov, unde a avut o întâlnire cu autorităţile locale din Braşov şi cu directori de unităţi medicale din acest judeţ.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.