„Ture de 14 zile”, pentru angajații Direcției de Asistență Socială Brașov care lucrează cu vârstnicii și cu persoanele fără adăpost

Directorul Direcției de Asistență Socială Brașov, Mariana Topoliceanu a anunțat modul în care va pune în aplicare prevederile Ordonanţei militare nr. 8/09.04.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, în care există și reglementări ce vizează centrele de servicii sociale din subordinea Direcției de Asistență Socială Brașov, respectiv Căminul pentru Persoane Vârstnice și  Centrul pentru persoane fără adăpost.

Astfel, pentru angajaţii care își desfăşoară activitatea în cadrul centrelor rezidenţiale pentru persoane vârstnice, se instituie pe perioada stării de urgență măsura de izolare preventivă la locul de muncă, respectiv la sediul instituţiei din Braşov, str. Gladiolelor nr. 4.

Pentru angajaţii care își desfăşoară activitatea la centrele rezidenţiale pentru persoane fără adăpost pe perioada stării de urgență, se instituie, măsura de izolare preventivă la locul de muncă, respectiv la sediul instituţiei din Braşov, str. Zizinului, nr. 138 C.

Perioada de izolare la locul de muncă de 14 zile, este urmată ciclic de o perioadă de izolare preventivă la domiciliu, pe o perioadă egală cu cea de izolare preventivă la locul de muncă.

Pe perioada izolării la locul de muncă s-a avut în vedere programarea angajaților astfel încât să se poată asigura derularea tuturor activităților specifice centrelor menționate mai sus, atât din punct de vedere al personalului de specialitate, cât și din punct de vedere al personalului administrativ.

Căminul pentru persoane vârstnice are 101 beneficiari și 22 de angajați pe tură, iar la Căminul de persoane fără adăpost sunt 79 beneficiari în ambele locații și 3 angajați pe tură. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.