Un medic militar din Brașov a preluat conducerea Spitalului din Suceava, trecut prin carantină de CoVID-19

Noul manager al Spitalului Județean de Urgență Suceava este de joi doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu. Acesta a fost transferat de la Spitalul Militar Regina Maria din Brașov și a preluat funcția după ce fostul director, Florin Filip, și-a dat demisia miercuri, în nici o săptămână de activitate. Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus și 200 de cadre medicale sunt infectate.

Medicul de la Spitalul Militar din Brașov preia conducerea Spitalului Județean Suceava în contextul în care în județul din Moldova se înregistrează, în prezent cel mai mai mare număr de înfecții confirmate cu noul Coronavirus – 701. 

Președintele CJ Suceava a spus că a luat act în mod oficial de demisia lui Florin Filip din funcţia de director interimar al SJU Suceava şi a semnat dispoziţia prin care la conducerea unităţii medicale a fost numit director interimar colonelul Daniel Ionuţ Derioiu. Acesta este medic la Spitalul Militar de Urgenţă „Regia Maria” din Braşov, și își va stabili noua echipă de conducere a spitalului din Suceava.

Doctorul Daniel Ionuț Derioiu este specializat în  medicină de urgență și în medicină de familie. Până acum el a fost director medical la Spitalul Militar Brașov. Acesta a venit la Suceava împreună cu o echipă formată din încă trei medici militari. Tot la Suceava vor ajunge încă 20 de medici, din București și din țară, care vor ajuta cadrele medicale sucevene.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.