Amenzi de 256.000 de lei, în 24 de ore, pentru încălcarea ordonanţelor militare, la Braşov

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu”, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” și Poliția Locală au continuat misiunile impuse de starea de urgență și de ordonanțele militare aflate în vigoare, efectuând controale și verificări la braşovenii aflaţi în carantină şi izolare la domiciliu.

Astfel în urma a 354 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu, unele repetate la aceleași locații, s-au aplicat 325 de sancțiuni în valoare de peste 256.000 lei.

Polițiștii brașoveni au verificat, de asemenea, 9 societăți comerciale și 5 persoane fizice autorizate, sub aspectul respectării interdicțiilor pe timpul stării de urgență, fiind aplicate 21 de sancțiuni contravenționale pentru fapte de natură economică, în valoare de 23.500 lei.

„Pe lângă misiunile specifice executate de către polițiști, pe raza județului Brașov, în data de 30.04.2020, au fost organizate și desfășurate 14 acțiuni punctuale, în care s-au constituit filtre rutiere, cu scopul verificării respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare în vigoare, îndeosebi cele privind restricțiile de circulație auto. În acțiuni au fost angrenate aproximativ 200 de forțe de ordine și siguranță publică, care au verificat peste 1.500 de persoane și circa 1.200 de autovehicule, fiind aplicate 181 de sancțiuni contravenționale”, au precizat DSP şi Instituţia Prefectului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.