Ministrul Sănătății: „Nu am atins încă vârful, nu vreau să ne gândim la relaxare”

Nu vreau să ne gândim la relaxare, spune ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. El spune că România nu a atins încă vârful epidemiei de coronavirus, iar de acest weekend depinde libertatea noastră.

După Sărbătorile Pascale, acest weekend este unul foarte important. Vedeți și dumneavoastră, este frumos afară, este ziua mare, este tradiție a weekend-ului de 1, 2 și 3 mai. Este o tradiție în care lumea ieșea, se întâlnea cu cunoscuții. Este un 1 Mai diferit față de alți ani. Dar, repet, la fel ca și de Sărbătorile Pascale, aceste sărbători, acest 1 Mai trebuie să fie altfel pentru a avea în anii următori 1 Mai și Sărbători Pascale normale, cu cei apropiați, cu cei dragi nouă, nu numai una, două sau trei persoane poate”, a spus Tătaru, aflat în vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Recomand încă o dată prudenţă, izolare voluntară, distanţare socială. Mă repet, nu am atins încă vârful. Nu vreau să ne gândim la relaxare, putem spera la o relaxare, dar momentul relaxării ţine foarte mult de felul cum gestionăm zilele de 1, 2, 3 mai şi poate săptămâna viitoare”, a adăugat ministrul.

1 Comentariu

  1. da nevasta-sa l-a atins ca ea vinde la Husi la farmacie masti fara bonuri fiscale la specula …Mafiot ! Minte! EU zic ca si-l atinge zilnic in baie… virful…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.