VIDEO. Scenă idilică în pădurile Brașovului: „dispută verbală” între urși și lupi

Urșii și lupii sunt două specii care se evită, iar când se întâlnesc nu sunt tocmai prietenoși unii cu alții. A vedea doi doi urși și patru lupi în aceeași zonă este un lucru rar.  O astfel de scenă a fost surprinsă în pădurile administrate de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt Brașov, iar filmulețul a fost postat pe pagina de Facebook a instituției. 

În filmare se vede că, de data aceasta,  urșii și lupii nu s-au luat la bătaie. „Ce e drept, lupii par a fi înțeles repede mesajul unuia dintre cei doi urși”,  au scris cei de la Regie.

Urşi şi lupi în Pădurile Braşovului

Doi urși și patru lupi în aceeași zonă este o imagine rară. O astfel de scenă a fost surprinsă în pădurile administrate de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt Brașov. Ba mai mult, chiar dacă sunt două specii aflate în conflict, de data aceasta urșii și lupii nu s-au luat la bătaie. Ce e drept, lupii par a fi înțeles repede mesajul unuia dintre cei doi urși: „Aici eu sunt șeful!”. În fondul cinegetic nr. 18 Timiș (care este pe raza municipiilor Brașov și Săcele și al orașului Predeal) personalul silvic cu atribuții de vânătoare a realizat anul acesta studii de evaluare la carnivore mari și pisica sălbatică. În anul 2020, în pădurile Brașovului avem: – Urs 85: exemplare.- Lup 22: exemplare – Râs: 13 exemplare- Pisică sălbatică 9 exemplare.

تم النشر بواسطة ‏‎Regia Pădurilor Kronstadt‎‏ في الاثنين، ١١ مايو ٢٠٢٠

 

În fondul cinegetic nr. 18 Timiș (care este pe raza municipiilor Brașov și Săcele și al orașului Predeal) personalul silvic cu atribuții de vânătoare a realizat anul acesta studii de evaluare la carnivore mari și pisica sălbatică. 

 În anul 2020, în pădurile Brașovului avem 85 de exemplare de urs, 22 exemplare de lup, 13 exemplare de râs și 9 exemplare de pisică sălbatică.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.