Zoo Braşov va fi deschisă şi luni, 1 Iunie. Copiii vor avea intrare liberă

Deşi zilele de luni, Parcul Zoologic de la Noua este închis pentru igienizări, în următoarea luni, care pică pe 1 iunie, managementul instituţiei va face o excepţie. Grădina Zoologică va fi deschisă de Ziua Copilului, după un program complet, între orelele 9.00 – 20.00. Ultimele bilete se vor pune în vânzare la ora 19.15, a anunţat managerul Zoo, Alin Pânzaru.

Şi tot ca o surpriză de Ziua Copilului, copiii cu vârste de până la 14 ani vor avea intrarea gratuită. Pe de altă parte însă, managerul spune că alte activităţi educaţionale şi recreaţionale de 1 Iunie nu se vor face anul acesta la Zoo Braşov, pentru că situaţia nu o permite.

„Situația actuală nu ne permite, din păcate, organizarea altor activități educaționale și recreaționale dedicate sărbătoriților zilei, activitățile programate urmând să se desfășoare la o dată ulterioară, în funcție de evoluția evenimentelor”, a spus Alin Pânzaru.

Reamintim că Zoo Braşov s-a redeschis din 16 mai, în condiţii speciale, vizitatorii fiind obligaţi să păstreze distanţa socială de 1,5 – 2 metri şi să respecte circuite speciale realizate de angajaţi, astfel încât să nu se îmntersecteze cu îngrijitorii. De asemenea, spaţiile închise, respectiv Casa Maimuţelor, Planetariul, Turul virtual Safari şi Clădirea exotică nu vor putea fi vizitate.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.