VIDEO. Handbalist francez de la Făgăraș, ridicat de DIICOT pentru trafic de droguri

Foto: Făgărașul Tău

Handbalistul francez Pierre-Yves Ragot, de la CSM Făgăraş a fost ridicat ieri și condus la audieri în urma unor percheziţii la locuinţa acestuia, unde poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au găsit 700 de grame de cannabis şi o instalaţie folosită la întreţinerea culturii.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie – iunie, bărbatul, cetăţean francez, de 34 de ani, ar fi traficat droguri de risc, respectiv ar fi cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării”, se arată în comunicatul DIICOT.

Polițiștii și procurorii spun că la data de 04.02.2020, suspectul  a comandat de pe un  site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2500 lei. De asemenea, la data de 12.05.2020 suspectul  a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1257 lei. În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalaţie folosită la întreţinerea culturii, două telefoane mobile, precum şi un grinder şi un cântar electronic. 

După apariția informațiilor privind ridicarea a handbalistului francez suspect de trafic de droguri, CSM Făgăraș a emis un comunicat de presă prin care anunțat că în cayul lui Pierre-Yves Ragot, contractul a expirat la sfârșitul sezonului, iar clubul nu i-a propus prelungirea. 

„În privința perchezițiilor efectuate de către DIICOT Brașov la domiciliul jucătorului de origine franceză Pierre-Yves Ragot, înregistrat ca sportiv al Clubului Sportiv Municipal Făgăraș, comunicăm următoarele: contractul jucătorului cu CSM Făgăraș a luat sfârșit la încheierea sezonului competițional, iar prelungirea raporturilor contractuale nu i-a fost propusă acestuia.

Deși nu avem a-i aduce reproșuri legate de implicarea sa ca jucător, ne recunoaștem neputința de a manifesta vreun fel de control asupra vieții personale a jucătorilor legitimați la CSM Făgăraș și a alegerilor nefericite ale acestora.

Întreaga echipă a CSM Făgăraș s-a aflat în șomaj tehnic din data de 15 martie 2020, toată activitatea sportivă fiind suspendată, iar contactul direct cu rutina echipei și îndrumarea antrenorului nu au mai putut avea loc.

Condamnăm ferm orice încălcare a legii și suntem convinși că Justiția își va face treaba; mai mult, ne arătăm disponibilitatea de a susține cercetările prin orice mijloace ne-ar fi solicitate și reînnoim apelul la jucătorii și colaboratorii noștri de a se conforma legilor în vigoare și codului de conduită al sportivilor“, se arată în comunicatul transmis de conducerea CSM Făgăraș

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.