FOTO. Spitalul modular de la Brașov prinde contur. Luna viitoare va fi funcțional

Spitalul modular pe care Consiliul Judeţean îl construieşte ca secţie exterioară cu paturi ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov capătă contur. „Lucrările avansează într-un ritm bun și sunt sigur că în cel mai scurt timp o să-l avem finalizat și funcțional”, a anunţat preşedintele CJ Braşov, Adrian Veştea. 
 
Termenul de finalizare a lucrărilor este 21 august, moment la care spitalul trebuie să aibă şi avizele de funcţionare.  
 
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea spune că până în prezent Spitalului Judeţean i-a fost alocată suma de 11.976.260 lei pentru realizarea acestei secţii modulare. Administraţia judeţeană a pus la dispoziţie banii din bugetul judeţului, însă a început demersurile de a recupera investiţia din fondurile europene puse la dispoziţie statelor afectate de coronavirus în acest an. 
 
 
Secţia modulară a Spitalului Judeţean Braşov este amenajată de către o firmă din Galaţi, care a furnizat containerele necesare. proiectul spitalului modular a fost pus gratuit la dispoziţia Consiliului Judeţean de către Fundaţia HERA. 
 
 
Secţia ca avea 28 de paturi de ATI, iar estimările arată că ea va deservi comunitatea braşoveană cel puţin 10 ani de acum încolo. Cu excepţia spitalului modular de la Elias Bucureşti, acesta este primul din ţară construit în această perioadă. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.