Furnizarea apei a fost reluată pe aproape toate străzile din Brașov, afectate de lucrările de azi. Este posibil însă ca apa de la robinet să fie tulbure pentru câteva ore

Furnizarea apei a fost reluată pe străzile: Iasomiei, Ion Creangă, Brândușelor, I.L. Caragiale, I. Slavici, Bogdan Petriceicu Hașdeu, Al. Vlahuță, Zizinului, Cabinetul Stomatologic și Panait Cerna, a anunțat Compania Ap

Echipa de intervenție încă lucrează zona din spatele spitalului Astra, la cuplări de conductă. Singura stradă din lista anunțată unde oprirea se menține este Calea București nr. 4,6,8,10 și 10A.  Compania Apa estimează că punerile în funcțiune vor fi finalizate până la ora 19.00.

După reluarea furnizării, este posibil să apară fenomenul de tulburare a apei, pentru o perioadă scurtă de timp, atât pe străzile menționate, cât și în zonele adiacente.

Reamintim că azi, furnizarea apei a fost întreruptă pe 10 străzi din trei cartiere ale Brașovului, din cauza unor lucrări pentru cuplarea la rețeaua publică de alimentare cu apă a conductelor nou montate din fonduri europene. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.