Medalie de aur la 400 de metri, pentru atleta brașoveană Adina Cîrciogel

Atleta brașoveană Adina Cîrciogel, legitimată la CS Țara Bârsei 2011 Brașov , a obținut  medalia de aur la proba de 400 de metri, la Cupa României Open Juniori 1.

Timpul înregistrat de Adina Cîrciogel a fost de 56.35 secunde.

Acesta a fost primul concurs de după pandemie, unde pregătirea a avut de suferit din cauza lipsei accesului pe stadion. Mă bucur că, în sfârșit, am reușit să ajungem să putem concura” , a declarat antrenorul Horațiu Calfa.

Adina Cîrciogen, născută în 2001, a inceput să practice atletismul la vârsta de 9 ani sub îndrumarea antrenoarei Georgeta Nazarie, iar un an mai tarziu a cucerit primul său titlu naţional la 500 m. A continuat pregătirea sub îndrumarea antrenorului Horaţiu Calfa, până în prezent. 

În 2017,  la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de la Gyor (Ungaria), a fost componentă a ştafetei de 4×100 m a României, descalificată în finală şi s-a clasat pe locul 5 în seriile de la 200 m.
În 2018, la Campionatele Europene rezervate sportivilor cu vârste de până la 18 ani (U18), a cucerit medalia de bronz la stafeta mixta (100/200/300/400 m), alături de Bianca Elena Toader, Vanessa Evelyna Balaci ţi Maria Scrob.

(foto: arhiva MagnaNews)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.