VIDEO. Verificări în zonele aglomerate din Brașov. Echipele mixte de control au dat amenzi de peste 25.000 de lei într-o singură zi

Zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, dar și terasele și cluburile în aer liber din județul Brașov au fost vizitate în acest weekend de echipe ale de la Inspectoratul de Poliție al Județului, Poliția Locală, Instectoratul Teritorial de Muncă, Direcția Sanitară Veterinară și de Siguranța Alimentelor și Inspctoratul Județean de Jandarmi, pentru verificarea modului în care se aplică măsurile impuse în contextul stării de alertă. 

Echipele mixte au verificat sâmbătă 253 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, aplicând 107 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 25.500 de lei. 

Dintre acestee amenzi,  43 au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 20 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare în vederea protejării populației prin prevenirea răspândirii noului coronavirus. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.