LOCALE 2020. FOTO&VIDEO. PSD vine la Consiliul Local Braşov cu o listă în care 95% dintre propuneri sunt noi. Senatorul Orţan candidează pentru Primărie dar nu şi pentru CL

PSD şi-a stabilit ordinea pe lista pe care o propune pentru Consiliul Local Braşov şi a depus semnăturile de susţinere ieri la Biroul Electoral Local. La primăria municipiului, pentru social-democraţi va candida dr. Florin Orţan, iar lista pentru CL va fi deschisă de fostul consilier local Lucian Păstraşcu, cel care în 2019 a demisionat din Deliberativul Local pentru a merge pe o funcţie de secretar de stat în Guvernul Dăncilă.

Din actualii consilieri, pe lista PSD pentru Consiliul Municipal Braşov se află Alexandra Crivineanu – poziţia nr. 2 şi Gabriela Urse – poziţia nr. 8.

„Avem cei mai buni candidați la alegerile locale din Municipiul Brașov și din tot județul. Florin Orțan este un foarte bun manager, care a format echipe perfomante oriunde a lucrat și care știu că își dorește să însănătoșească administrația locală. Intrăm în această campanie cu mult optimism și cu dorința de a schimba lucrurile în bine, pentru că brașovenii s-au săturat de promisiunile neîndeplinite ale PNL din ultimii 30 de ani.”, a declarat liderul PSD Braşov, senatorul Marius Dunca.

Acesta a precizat în proporție de 95% lista pentru Consiliul Local Brașov este formată din oameni noi, bine pregătiți. „Viitorii consilierii locali trebuie să reconstruiască Brașovul, astfel încât orașul nostru să devină nucleul țării”, a mai spus Dunca. 

La rândul său, candidatul pentru Primăria Braşov, dr. Florin Orţan spune că a intrat în această cursă cu „cu un plan integrat de măsuri, unite de un fir roșu important pentru toți brașovenii – sănătatea!”.

„Credința mea profundă este că un oraș nu se poate dezvolta și nu poate crește sănătos fără un sistem medical bine pus la punct, în care cetățeanul, de data asta în calitate de pacient, să se simtă în siguranță și încrezător că orice problemă ar avea, va fi rezolvată de specialiști motivați și bine pregătiți.” a declarat dr. Florin Orțan.

Lista primilor 10 candidaţi PSD la Consiliul Local:

  1. Lucian Pătraşcu
  2. Alexandra Crivineanu
  3. Marius Valentin Potea
  4. Maria-Raluca Stanciu
  5. Daniel Ilie-Colceriu
  6. Laurenţiu-Nicolae Ilie
  7. Dumitr-Adorian Aron
  8. Gabriela Urse
  9. Andrei Răducan
  10. Robert Ciprian-Anghel

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.