LOCALE 2020. UDMR are emoții privind menținerea numărului actual de mandate în Consiliul Județean și Consiliul Local Brașov. Care sunt candidaţii eligibili

Conducerea UDMR Brașov a înregistrat azi la Biroul ELectoral Județean dar și la Biroul Electoral Municipal, listele de candidați pentru Consiliul Județean Brașov, respectiv pentru Consiliul Local al Municipiului Brașov. Din primele declarații, reprezentanții comunității maghiare  și-au propus ca obiectiv obținerea unui număr de mandate, în cele două delibrative, egal cu cel de acum, însă par mai degrabă să aibă emoții în acest sens. 

„Noi sperăm să ne menținem pozițiile, atât în Consiliul Local al municipiului Brașov, cât și în Consiliul Județean, deși Brașovul dezvoltându-se, știm că populația maghiară a mai scăzut între timp. Nu foarte mult, însă orașul s-a xtins ceea ce înseamnă că procentul nostru a scăzut. Sperăm ca algătorii noștri au fost mulțumiți de noi în acest mandat și o să vină în număr mare la vot”, a declarat Toro Tamas, consilier local al UDMR. 

Pentru Consiliul Judeţean, UDMR a depus un dosar cu aproximativ 4000 de semnături de susţinere a listei complete de propuneri. 

Primele 4 poziţii pe această listă, considerate eligibile sunt: 

  1. Kovasc Attila – consilier judeţean
  2. Toaso Imelda  – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean
  3. Szakal Andras – consilier judeţean
  4. Ambrus Izabella – deputat

Pentru Consiliul Local, UDMR are de asemenea listă completă, susţută de aproximativ 2000 de semnături.

Primele poziţii pe această listă sunt: 

  1. BArabas Laszlo
  2. Toro tamas
  3. Toaso Imelda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.