VIDEO. Candidatul PSD la Primăria Brașov: „Voi fi un slujbaș al cetățeanului”

După ce a fost promovat pe corturile din oraș, medicul Florin Orțan a fost prezentat ieri drept candidat al PSD pentru funcția de primar al Brașovului, într-o conferință de presă la care a participat și președintele Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc. 

Florin Orțan a precizat că în perioada cât a fost senator s-a familiarizat cu administrația și a înțeles că este important ca un politician să dea dovadă de onestitate și profesionalism. De asemenea, el a promis că în calitate de primar, va respecta ceea ce a învățat ca medic: să fie disponibil la orice oră, dar și să fie un „slujbaș al cetățeanului”.

„Ca medic sunt «slujbaș al cetățeanului». Același lucru îl voi face și în calitate de primar voi fi un slujbaș al cetățeanului. Voi avea două obiective principale: să cunosc nevoile oamenilor și să fiu implicat. Brașovul mi-a oferit totul, iar eu îi sunt dator”, a declarat Orțan.

Candidatul PSD la Primăria Brașov: „Voi fi un slujbaș al cetățeanului”

تم النشر بواسطة ‏‎Brasov Metropolitan‎‏ في الأربعاء، ٥ أغسطس ٢٠٢٠

Pe de altă parte, președintele PSD Brașov, Marius Dunca, a declarat că Florin Orțan nu se va regăsi pe lista PSD pentru Consiliul Local Brașov, aceastaurmând să fie deschisă de Lucian Pătraşcu, fost consilier local care a demisiona pentru a deveni secretar de stat în Guvernul Vioricăi Dăncilă. 

„Florin Orțan va fi doar candidat pentru funcția de primar al Brașovului. Lista de candidați pentru Consiliul Local Brașov va fi deschisă de Lucian Pătrașcu. În ceea ce privește Consiliul Județean Brașov, Marian Rasaliu este candidatul pentru funcția de președinte al CJ, dar va ocupa și prima poziție pe lista de aleși județeni propusă de noi”, a declarat Dunca.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.