Grădiniţa nr. 11 din Braşov primeşte dotări şi echipamente noi, după ce a fost extinsă şi modernizată

Grădinița nr. 11 „Căsuţa Bucuriei” va fi dotată cu echipamente de ultimă generaţie, după ce a fost extinsă şi modernizată. Lucrările de extindere, în urma cărora au rezultat 4 săli noi, ce vor permite extinderea cu 100 de locuri a capacităţii grădiniţei, au fost recepţionate luna trecută. În ultima etapă înainte de deschiderea noului an şcolar, unitatea de învăţământ va primi şi mobilierul pentru sălile de clasă şi pentru vestiare, ustensilele pentru bucătărie, precum şi echipamentele informatice pentru facilitarea procesului didactic.

Contractul de furnizare a echipamentelor, în valoare de 164.221 (TVA inclus) a fost atribuit la data de 1 septembrie.

„Mă bucur că am ajuns în această ultimă etapă cu Grădiniţa nr. 11, care a fost extinsă şi modernizată printr-o lucrare amplă, finanţată din fonduri europene. După luni întregi de lucrări, acum suntem foarte aproape de a deschide porțile pentru copii. Pentru această grădiniță vom primi în următoarele zile dotări și echipamente de înaltă calitate, atât pentru sălile de clasă nou create, cât și pentru zona de bucătărie și pentru spațiile destinate cadrelor didactice. Azi voi avea o întâlnire cu furnizorul acestora pentru a mă asigura că va trata cu maximă celeritate contractul cu noi, astfel încât la 14 septembrie, Grădinița nr. 11 să fie complet pregătită pentru primirea copiilor”, a declarat viceprimarul Costel Mihai.

Lucrările de extindere şi modernizare ale Grădiniţei nr. 11 „Căsuţa Bucuriei” din Tractorul au fost recepţionate luna trecută, în urma unei investiţii de peste 2 milioane de lei, susţinute din fonduri europene. Extinderea spaţiului a dus la mărirea capacităţii unităţii de învăţământ preşcolar, până la 300 de locuri. Acest lucru vine în întâmpinarea multor părinţi, dat fiind că aceasta este una dintre cele mai căutate grădiniţe din oraş.

De la începutul anului şcolar 2020 – 2021, în această grădiniţă vor putea funcţiona 12 grupe de copii, faţă de 8, până acum. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.