Adrian Veştea alocă o zi pe săptămână doar pentru deplasări în judeţ. „Voi fi în fiecare localitate, voi asculta fiecare cetățean care are propuneri constructive, voi verifica şantiere şi voi vorbi cu primarii”

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea a anunţat că în fiecare săptămână va aloca o zi pentru deplasări în județ, astfel încât să preia de la primari și de la cetățeni deopotrivă, propuneri de proiecte pe care administrația județeană să le implementeze în mandatul 2020-2024.  Decizia sa vine însă în plină pandemie, într-o perioadă în care incidenţa cazurilor COVID-19 la nivel de judeţ a depăşit 2,4 ma 1000 de locuitori şi este în creştere. 

În cadrul vizitelor pe care președintele CJ își propune să le facă în toate localitățile brașovene, el va verifica și stadiul proiectelor de investiții pe care autoritatea județeană le are în implementare.  

Programarea deplasărilor va fi stabilită și anunțată din timp, ea urmând să se facă în funcție de evoluția epidemiologică a infecției cu noul coronavirus la nivelul localităților județului Brașov și de măsurile de siguranță impuse pentru limitarea răspândirii virusului.   

„Biroul meu este județul Brașov! Începând cu 1 noiembrie, o zi pe săptămână, biroul meu se mută în județ. Voi fi în fiecare localitate, voi asculta fiecare cetățean care are propuneri constructive, voi verifica personal proiectele pe care Consiliul Județean le are în desfășurare, fiecare șantier, voi discuta cu toți primarii, indiferent de culoarea lor politică! În fiecare luni voi anunța pe pagina mea de Facebook, ziua și localitatea în care voi merge în acea săptămână, în funcție de urgențele din activitatea mea de zi cu zi. Vă aștept la aceste întâlniri pe toți cei care sunteți interesați de bunul mers al lucrurilor în județul nostru. Fără costum, fără cravată, dar cu bună credință și cu dorința de a contribui împreună la dezvoltarea comunităților brașovene. Voi avea, ca și până acum, un mandat transparent, un dialog permanent și deschis cu dumneavoastră, brașovenii și voi acționa pentru o administrație din ce în ce mai performantă și mai apropiată de oameni! Continuăm astfel proiectul «De vorbă cu brașovenii», desfășurat anul trecut în mediul urban din județul nostru!”, a scris președintele CJ Brașov Adrian-Ioan Veștea pe pagina sa de Facebook.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.