„Dinastia Vocilă” la Primăria Cața: noul primar, fiul fostului primar. La Prejmer s-a ales cel mai tânăr edil din județ

Primăria Cața este, probabil, prima din istoria post-decembristă a județului Brașov unde funcția de primar este preluată de la tată la fiu. După mai multe mandate, primarul Gheorghe Vocilă (PNL) a decis să facă un pas… nu în spate, ci mai degrabă lateral. Şi asta pentru că, în locul lui, liberalii l-au propus şi l-au susţinut pe fiul său, Liviu Vocilă, care este tot membru PNL. 

Cum era de așteptat, susținut de tatăl său și de partid, Liviu Vocilă a câștigat „la pas” cursa pentru funcția de primar. „Am obținut 80% din voturi. Îi daorez tatălu imeu această victorie, şi susţinerii PNL. Dezvoltarea continuă la Caţa şi şi cred într-un parteneriat strâns cu CJ Braşov”, a declarat Liviu Vocilă, într-o conferință de presă desfășurată la PNL Brașov. 

Tot la categoria „primari tineri”, formaţi de cei care au deţinut mai multe mandate până acum şi s-au decis să facă „pasul lateral” este şi comuna Prejmer. 

La Prejmer, primarul în funcție, Șerban Todorică (PNL) s-a decis de câțiva ani să se retragă, așa că a început să își pregătească succesorul: Mihai Apafi. Acesta a fost ales cu 49% din voturi. Noul primar al Prejmerului are 27 de ani, iar în ultimii patru ani a fost consilier al actualului primar, Șerban Todorică (PNL), dar a fost și administrator public al comunei. „Cred că sunt cel mai tânăr primar din județ”, a declarat Apafi.

1 Trackback / Pingback

  1. „Dinastia Vocilă” la Primăria Cața: noul primar, fiul fostului primar. La Prejmer s-a ales cel mai tânăr edil din județ - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.