PARLAMENTARE 2020. Robert Turcescu va candida pentru Camera Deputaților, în județul Brașov

Robert Turcescu va candida pentru Parlamentul României pe lista PMP Brașov. El deschide lista de cadidați pentru Camera Deputaților și face tandem cu președintele interimar al filialei, fostul viceprimar al municipiului, Mihai Costel. 

Anunțul a fost făcut chiar de către Turcescu printr-o postare pe Facebook: 

”Voi deschide lista PMP pentru Camera Deputaților la Brașov!

Sint pe drum spre Bucuresti după o întâlnire foarte bună cu o parte din colegii mei de la organizația PMP Brașov, condusă de Costel Mihai. Am vorbit vreme de mai bine de două ceasuri despre alegerile parlamentare din 6 decembrie si despre felul în care vom lucra în această perioadă de campanie.
Eu deschid lista PMP Brasov pentru Camera Deputaților, iar Costel Mihai (viceprimar al municipiului Brașov) va deschide lista PMP pentru Senat. 
Avem încredere că în această formulă- si cu sprijinul colegilor din organizațiile locale- vom reuși sa aducem pentru PMP Brașov o necesară reprezentare în Parlamentul României!”
 
Robert Turcescu vine să candideze pentru Camera Deputaților ca deschizător de listă pentru PMP Brașov, după ce la alegerile locale de luna trecută a candidat la Dâmbovița, pentru președinția Consiliului Județean, obținând 3,07%. În urma acestui rezultat, el a și fost demis de la conducerea filialei PMP Dâmbovița. 
 
La alegerile locale, PMP a obținut la Brașov 3,09% pentru Consiliul Local al municipiului și 4,21% pentru Consiliul Județean. Pentru Primăria Brașov, Costel Mihai a obținut un scor de 1,29%, iar George Antohe, candidat pentru președinția CJ, 2,98%. În urma acestor rezultate, Costel Mihai și-a înaintat demisia din funcția de președinte al filialei, însă conducerea națională a PMP a decis ca tot el să rămână la cârma partidului, la Brașov, cu un mandat interimar. 
 

1 Trackback / Pingback

  1. PARLAMENTARE 2020. Robert Turcescu va candida pentru Camera Deputaților, în județul Brașov - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.