PARLAMENTARE 2020. Mara Mareș candidează pe listele PNL București, alături de Ludovic Orban. Vineri, ea fusese anunțată și pe lista de la Brașov, la ”și alții”

După ce vineri PNL Braşov a anunțat-o pe Mara Mareș drept candidat pentru Camera Deputaților (pe poziția a 5-a, cu șanse destul de mici de a fi aleasă), duminică situația s-a schimbat.

Mara Mareș, actual deputat, a anunțat printr-o postare pe Facebook că va candida pentru Camera Deputaților la București:

„Sunt onorată să fac parte din echipa PNL București, alături de care voi candida pentru un nou mandat de deputat. Vă asigur că sunt un om de echipă și că îmi voi dedica activitatea construcției Noului București și sprijinirii echipei PNL care va moderniza capitala”. 

Ea va fi pe aceeași listă cu președintele PNL, Ludovic Orban, dar și cu președintele PNL București, Violeta Alexandru, cărora a ținut să le mulțumească pentru sprijin. 

Mara Mareș a ajuns în Camera Deputaților în 2016, fiind prima pe lista PNL Brașov.  Candidatura ei a fost atunci o surpriză pentru toată lumea, ea apărând practic de nicăieri, în contextul în care la momentul respectiv nu se știa nici despre faptul că este membru de partid. Mara Mareș este fiica consilierului județean Ioan Mareș, fost lider al PNL Făgăraș. 

La alegerile locale din 27 septembrie, Mara Mareș a fost pe listele PNL pentru Consiliul Județean Brașov, ocupând a doua poziție după Adrian Veștea.  Ea a și a obținut un mandat în CJ., la care probabil va renunța, în favoarea continuării madatului de deputat, cu atât mai mult, în actualul context în care pregătește o nouă campanie electorală, pentru Parlament, alături de PNL București. 

Ionuț Banciu, noul „cap de listă surpriză” propus de PNL Brașov pentru Camera Deputaților. Pentru Senat, primul candidat este Mihail Veștea

Foto: arhivă

1 Trackback / Pingback

  1. PARLAMENTARE 2020. Mara Mareș candidează pe listele PNL București, alături de Ludovic Orban. Vineri, ea fusese anunțată și pe lista de la Brașov, la ”și alții” - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.