Universitatea Transilvania cumpără un nou aparat de testare PCR. Acesta va ajunge la Facultatea de Medicină

Universitatea Transilvania din Brașov a lansat ieri o licitație privind achiziționarea unui echipament de testare real-time PCR (care se folosește și pentru testarea persoanelor suspecte că sunt infectate cu noul coronavirus) pentru Facultatea de Medicină. Conform anunțului licitației, valoarea estimată a sistemului de testare este de 106.000 lei, fără TVA, ofertele pot fi depuse până la data de 14 octombrie, iar termenul de livrare este de trei săptămâni de la lansarea comenzii. 

În documentația aferentă licitației se arată că aparatul va ajunge în laboratoarele Facultății de Medicină a universității și va fi folosit pentru activități de cercetare, dar și pentru dezvoltarea unor noi servicii adresate populației în parteneriat cu instituțiile sanitare din Brașov. 

Reamintim că în această primăvară, Universitatea Transilvania a dat în folosință Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov un aparat de testare real time PCR, predarea fiind făcută înainte ca unitatea spitalicească să își cumpere propriul echipament. 

1 Trackback / Pingback

  1. Universitatea Transilvania cumpără un nou aparat de testare PCR. Acesta va ajunge la Facultatea de Medicină - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.