Moment emoționant în timpul ceremoniei de inaugurare a capătului de autostradă Râșnov – Cristian. Horia Stancu: „#totpedrum”

 Fostul director al Direcției Regionale de Administrare a Drumuri Rutoere, Horia Stancu, nu a fost uitat de colegii din Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care i-au dedicat un moment special în cadrul ceremoniei de inaugurare a capătului de Autostradă Râșnov – Cristian. Astfel, cum nu a putut participa la eveniment, directorul general al CNAIR, Mariana Ioniță a avut o intervenție video, în care a vorbit despre Horia Stancu. 

  „Pentru mine este și un moment trist astăzi. Când mi-am început activitatea la conducerea companiei  și am avut prima întâlnire cu directorii de regionale, am remarcat un om deosebit, iar acela era Horia Stancu. Horia era directorul Regionalei de Drumuri și Poduri Brașov și cu el conversam în fiecare seară, în drumul meu spre casă, despre situația drumurilor din Brașov. De fiecare dată mă ținea la curent cu modul în care se desfășoară lucrările pe tronsonul Râșnov-Cristian. Era unul dintre momentele plăcute ale zilei, când, la final, în drum spre casă, mă sfătuiam cu Horia. El, pe lângă un bun coleg, îmi era și un bun prieten și aș vrea să dedicăm această zi, acest moment frumos, darea în trafic a sectorului de autostradă, memoriei lui Horia. Mi-ar fi plăcut mult să fie lângă noi, dar așa a hotărât Dumnezeu, să îl aibă acolo sus, lângă El. Oamenii buni sunt căutați de Dumnezeu și luați lângă El. Aș dori cu această ocazie să transmit un gând bun familiei lui, mamei lui și soției lui, care îmi sunt prietene acum. L-am remarcat pe Horia din primele zile de activitate și nu-l pot scoate din mintea mea niciodată”, a declarat Mariana Ioniță. 

După această intervenție, pe ecran a rulat un scurt film în memoria lui Horia Stancu, care s-a încheiat cu mesajul „Drumuri line, dragă Horia. Te vom purta mereu în inimile noastre #totpedrum”. 

La ceremonie a participat și soția lui Horia Stancu, ea primind un buchet de flori din partea ministrului Transporturilor, Lucian Bode. „Dumnezeu să-l ierte pe Horia”, a spus ministrul Transporturilor.

1 Trackback / Pingback

  1. Video EMOȚIONANT - Autostrada Zăpezii. Primii 10 kilometri pentru un director de nota 10 #Horia Stancu - PiataPresei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.