Corona Brașov s-a impus la scor cu CSU Oradea, la turneul final pentru revenirea în Liga Națională. Sorina Târcă, la primul meci oficial după suspendare

Foto: fanhandbal.ro

Corona Brașov a câștigat la scor primul meci din cadrul turneului final al Diviziei A de handbal feminin care se dispută în Sala Sporturilor din Blejoi. Brașovencele, antrenate de Simona Gogîrlă și Vasile Curițeanu, s-au impus cu scorul de 35- 19 (18-9) în meciul cu CSU Oradea.

Principala marcatoare a Coronei în acest meci a fost Sorina Tîrcă, care a revenit după o suspendare de mai bine de un an. Sorina Tîrcă (21 de ani) a marcat 8 goluri în cele 25 de minute cât a fost pe teren.

Pentru Corona au mai marcat: Smbatian 6, Gogîrlă 5, Lăcătuș 3, Terzic 3, Păcurariu 2, Bărăbaș 2, Berbece 2, Olaru 1, Bujor 1, Iordachi 1, Munteanu 1. 

Ayi CSM Corona Brașov va disputa jocul decisiv pentru promovarea în Liga Florilor împotriva câștigătoarei din meciul CSM Târgu Jiu – CSU Știința București.

1 Trackback / Pingback

  1. Corona Brașov s-a impus la scor cu CSU Oradea, la turneul final pentru revenirea în Liga Națională. Sorina Târcă, la primul meci oficial după suspendare – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.