A fost vaccinată împotriva COVID-19 prima persoană din Brașov inclusă în etapa a 2-a. Doamna a fost programată la ora 8.00

Prefectura Brașov a anunțat că luni dimineața, la CATTIA, a fost vaccinată împotriva COVID-19 prima persoană inclusă în a doua etapă de vaccinare. Este vorba de o doamnă,  (foto centru) de peste 65 de ani, care a fost programată pentru data de 18 ianuarie, ora 8.00 la Centrul de vaccinare de la CATTIA, aceasta fiind și ora de deschidere a centrului de vaccinare. 

În momentul deschiderii, la centrul de vaccinare a fost prezent și prefectul Cătălin Văsii, care a declarat:

 „Am ținut să fiu alături de primul brașovean care se vaccinează în etapa a II-a, la fel cum am fost prezent la vaccinarea primului brașovean din etapa I-a, pentru a transmite, și cu această ocazie, mesajul că vaccinarea este șansa noastră de a reveni la o viață cât mai apropiată de normalitate, așa cum ne dorim cu toții, după un an foarte greu”.

În etapa a II-a a campaniei de vaccinare sunt incluse persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum și personalului-cheie care desfășoară activități în domenii esențiale. 

În acest moment, în județul Brașov sunt funcționale patru centre de vaccinare, dintre care două în municipiul Brașov (la CATTIA și la Căminul pentru Persoane Vârstnice), unul la Făgăraș (la Liceul Teologic Ortodox) și unul în Feldioara (la Căminul Cultural). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.