Poliția Locală Brașov donează pistoalele Inspectoratului Poliției Județului Brașov. Timp de doi ani, armele au fost depozitate la un „armurier autorizat”

Inspectoratul Poliției Județului  (IPJ) Brașov va primi o donație de la Poliția Locală Brașov, respectiv 44 de arme scurte (pistoale), marca Glock, model 19T, calibru 9mm și muniția aferentă acestora, respectiv 450 bucăți de cartușe cu proiectil din polimer. Armele au fost achiziționate de Poliția Locală Brașov, în principal pentru antrenamentul agenților, însă IPJ Brașov anunțat în vara anului 2018 structura de ordine publică a municipiului Brașov că nu are dreptul să dețină arme de foc și că trebuie să le depoziteze la un „armurier autorizat”. 

Anul trecut, Poliția Locală Brașov a anunțat că vrea să le înstrăineze, iar IPJ s-a arătat dispusă să le primească în donație. 

Pentru acest transfer să poată fi realizat este nevoie de o hotărâre de Consiliu Local, care va fi dezbătută în ședința de plen din 27 ianuarie. 

1 Trackback / Pingback

  1. Poliția Locală Brașov donează pistoalele Inspectoratului Poliției Județului Brașov. Timp de doi ani, armele au fost depozitate la un „armurier autorizat” – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.