Fostul șef BCCO Brașov, Gabriel Florescu, s-a „mutat” la ALDE cu tot cu filiala județeană Restart. Nu ar fi spus „Nu” nici USR-ului

ALDE Brașov a intrat într-o nouă „reconstrucție”, iar primul pas a fost cooptarea Organizației Județene Brașov a Restart România, în frunte cu președintele acesteia, Gabriel Florescu (fost șef Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate – BCCO). De altfel, Florescu a fost numit președinte interimar al Organizației Municipale Brașov a ALDE și vicepreședinte al organizației județene. 

Gabriel Florescu a fost prezentat marți, într-o conferință de presă, când a menționat că a ales mutarea la ALDE, pentru că acest partid, ca și Restart, este de centru dreapta.

„După plecarea președintei partidului Restart România (Ramona Ioana Bruynseels, care a trecut la PPUSL, n.red.), ALDE a fost singura alternativă politică”, a declarat Florescu.

Totuși, el a menționat că după plecarea președintelui Restart, la nivel central s-au purtat discuții despre o eventuală preluare a filialelor Restart de către USR.

„Discuțiile au fost purtate între prim-vicepreședintele Restart și conducerea centrală a USR.  Atunci a fost stabilit că organizațiile județene ale USR vor contacta structurile locale ale Restart. În Brașov nu ne-a căutat nimeni de la USR. Nu au avut nevoie de noi”, a declarat Florescu. 

Tot marți a fost prezentat și un alt „transfer” de la Restart Brașov, Ioan Pavăl, care a fost numit vicepreședinte al Organizației Județene Brașov a ALDE. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.