Șeful Serviciului Achiziții din Primăria Brașov se mută la Ghimbav. Primăria Ghimbav a transferat deja trei funcționari de la Brașov

Trei funcționari din Primăria Brașov s-au transferat la Primăria Ghimbav și își vor începe activitatea în scurt timp. Aceste persoane, a declarat primarul Ghimbavului, Ionel Fliundra, au experiență și are nevoie de ele pentru că „avem multe lucruri de făcut la Ghimbav și vreau să completez echipa Primăriei cu persoane cu experiență”. 

Astfel, din 1 martie, își va începe activitatea la Primăria Ghimbav  șeful Serviciului Achiziții din Primăria Brașov, Cristina Racoviță, dar și un alt salariat al acestui serviciu. 

Din 15 martie, atribuțiile arhitectului șef  din Primăria Ghimbav vor fi preluate de Liliana Micu, care lucrează acum ca arhitect în Primăria Brașov, la Serviciul Autorizări Construcții.

Eu aș fi vrut ca arhitectul sa vina mai repede, dar mi-a spus că are lucrări de terminat la Primăria Brașov. Ea va fi delegată pe postul de Arhitect Șef, până la organizarea concursului pentru ocuparea acestui post”, a precizat Fliundra. 

Reprezentantul Primăriei Ghimbav a mai spus că a depus cerere pentru a se muta la la Primăria Ghimbav, la Direcția de fonduri europene și Cecilia Doiciu, fost director al Direcţiei Relaţii Externe, Cultură şi Evenimente din Primăria Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.