Anunțul Primăriei Brașov: până în 15 martie, brașovenii vor vedea pe hartă arborii trecuți pe lista de toaletare

După cazul arborilor toaletați pe strada Dobrogei din Brașov, primarul municipiului, Allen Coliban, a anunțat că vor fi schimbate regulile.  

Astfel, el a precizat că până la jumătatea acestei luni va fi realizată o hartă online, pe care vor fi marcați toți arborii care urmează a fi toaletați, astfel încât brașovenii care nu sunt e acord cu astfel de intervenții să își poată spună părerea. Această hartă va fi postată pe site-ul Primăriei Brașov. tot pe site-ul Primăriei va fi publicat tabelul cu toaletările programate, dar și un ghid de toaletare, realizat de un peisagist, Cristian Voiculescu. 

Totodată, primarul Brașovului a anunțat că „vor exista planuri de intervenție pe cartier, astfel încât intervențiile să fie rare. Aceste intervenții nu au voie să fie mai dese de cinci. Dacă facem acest plan cu intervenții pe cartiere, o dată la cinci ani nu cred că vom mai avea problemele de acum”.

 

 

1 Comentariu

  1. Toaletați arborii din oraș
    Dar pădurea de ce o tăiați in prostie?Dealurile dintre Racadau și Noua mai au puțin și Chele cu totul . Cei care au aprobat aceste tăieri și care își bat joc de natura și fauna , ar trebui plantați de vii in aceste locuri sau serviți urșilor care sunt speriați sj ajung printre oameni in oraș .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.