Echipa de handbal CSM Corona Brașov, fără drept de transfer timp de un an pentru că nu i-a plătit drepturile salariale unui antrenor

Comisia Centrală de Disciplină (CCD) a Federației Române de Handbal a decis în 16 martie sancționarea clubului CSM Corona, care nu a plătit drepturile salariale ale  antrenorului Nonvac Marius, așa cum prevedea Hotărârea 46/21.10.2020 a Comisiei de Apel. 

„Comisia văzând că în procesul verbal nr. 328 al ședinței din data 19.01.2021, clubul amintit a mai fost sancționat pentru aceeași abatere; iar prin același proces verbal, i s-a pus in vedere ca în termen de 10 zile să achite antrenorului drepturile salariale, obligație neîndeplinita până la introducerea prezentei sesizări, CCD hotărăște:

Sancționarea clubului C.S.M. Corona Brașov cu ridicarea dreptului de transfer, legitimare și drept de joc pentru o perioada de 1 (un) an de zile, începând cu data de 14.03.2021, conform art. 26.11 din Statutul Antrenorului. Concomitent cu aceasta sancțiune, la fiecare 10 zile, i se va scădea cate 1 punct din cele obținute de echipa participantă în cel mai înalt nivel competițional, până la executare integrală a hotărârii”, se arată în textul deciziei de sancționare. 

Decizia poate fi contestată în terme de 5 (cinci) zile de la momentul intrării în posesia hotărârii motivate. 

Sancțiunea vine după ce CSM Corona a refuzat să aplice hotărârea din octombrie 2020, care obliga clubul să îi plătească drepturile salariale antrenorului secund Marius Novanc, în conformitate cu contractul semnat de părți. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.