Junioare 2 de la Corona îşi doresc să se întoarcă neînvinse de la cel de-al doilea turneu de sală din campionat

Echipa de junioare 2 a clubului Corona Braşov va lua startul miercuri, în cel de-al doilea turneu de sală din campionatul naţional de junioare. Formaţia antrenată de Duminitru Berbece face parte din grupa E, alături de ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, CSŞ Sighişoara, CSŞ Făgăraş, CSŞ Odorhei şi CSM VSR Csikszereda Miercurea Ciuc, iar după primul turneu de sală ocupă locul doi în clasament.

Antrenorul echipei, Dumitru Berbece a declarat înaintea plecării către Odorheiu Secuiesc, acolo unde se desfăşoară competiţia, că speră ca fetele să facă un turneu bun şi să reuşească să îşi ia revanşa în faţa formaţiei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, singura care a reuşit să câştige în faţa Coronei.

„Fetele s-au pregătit foarte bine pentru acest turneu şi ştiu că îşi doresc foarte tare să îşi ia revanşa în faţa celor de la Sepsi. Nu va fi un meci uşor, acolo fiind o mare parte dintre jucătoarele care fac parte din lotul naţional, însă eu mă bucur foarte tare să le văd motivate pe fetele mele şi am încredere că dacă vor juca la potenţialul pe care îl au, meciul este deschis oricărui rezultat. Atitudinea este bună, pregătirea a decurs aşa cum trebuie, astfel că aşteptăm meciurile şi sperăm să ne întorcem cu cât mai multe victorii”, a spus antrenorul Coronei.

Programul meciurilor echipei de junioare 2 a Coronei la turneul de la Odorhei este următrorul:

Miercuri, 10 martie, ora 10.00
Corona Braşov – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Joi, 11 martie, ora 10.00
CSŞ Odorhei – Corona Braşov

Vineri, 12 martie, ora 10.00
Corona Braşov – CSŞ Sighişoara

Sâmbătă, 13 martie, ora 10.00
CSM VSR Csikszereda Miercurea Ciuc – Corona Braşov

Duminică, 14 martie, ora 15.20
Corona Braşov – CSŞ Făgăraş

1 Trackback / Pingback

  1. Junioare 2 de la Corona îşi doresc să se întoarcă neînvinse de la cel de-al doilea turneu de sală din campionat – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.