Un jandarm, găsit împușcat în cap la Centrala Nucleară Cernavodă: „Se pare că e vorba despre o tentativă de suicid”

Un jandarm a fost găsit împușcat la Centrala Nucleară Cernavodă, la Unitatea speciala 1. Din primele informații, jandarmul în vârstă de aproximativ 43 de ani s-ar fi împușcat în cap, relatează Ziua de Constanța. La locul evenimentului se deplasează un elicopter SMURD si SMURD Cernavodă. 
 
„În această dimineaţă, un jandarm din cadrul Unităţii Speciale de Pază Cernavodă, care intrase în serviciul de pază, s-a autorănit executând un foc cu armamentul din dotare, în zona capului. De urgenţă, după acest incident, la ora 7,47, a fost transmis primul apel către serviciile de specialitate. Subofiţerul a fost preluat de către un elicopter SMURD şi transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor”, a transmis Jandarmeria.
 În aceste momente, bărbatului i se aplică protocolul de resuscitare. Colonelul Nicolae Dan, purtător de cuvânt la Unitatea Speciala de Jandarmi Cenavodă, a precizat pentru cotidianul citat:
 
”Este vorba despre un coleg de-al nostru, care din primele informații se pare că a avut o tentativă de suicid. A fost ridicat de ambulanță, iar cazul va fi preluat de către Unitatea de Parchet competentă.
 
”Am fost solicitați să intervenim la o persoană rănită. La fața locului sunt alocate un echipaj de prim ajutor, elicopterul SMURD și o mașină de stingere, a transmis și purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.