ANUNȚ DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARE PROIECT: „Cresterea competitivitatii societatii GIS HIGH VISION SRL prin achizitia de echipamente”

 31.05.2021

ANUNȚ DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARE PROIECT

– titlul proiectului: „Cresterea competitivitatii societatii GIS HIGH VISION SRL prin achizitia de echipamente
-numele beneficiarului: GIS HIGH VISION SRL
-al programului: Programul Operațional Regional 2014-2020
-al Autorității de Management: MLPDA
-al Organismului Intermediar: ADR Centru
-valoarea totală a proiectului: 540,823.17 RON 
-finanțarea nerambursabilă: 432,658.51 RON 
-data începerii și data finalizării: 26-06-2019 și 31-05-2021 
-codul MySMIS: 131541 

-obiectivul(ele) proiectului: Obiectivul general al proiectului este cresterea competitivitatii firmei GIS HIGH 
VISION SRL si consolidarea pozitiei acesteia pe piata regionala generata de codul CAEN 7112 – “Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea” prin dezvoltarea capitalului uman din cadrul companiei concomitent cu dotarea cu echipamente performante.

Proiectul „Cresterea competitivitatii societatii GIS HIGH VISION SRL prin achizitia de echipamente”, cod MySMIS 131541, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat de către GIS HIGH VISION SRL și are o valoare totală 540,823.17 RON, din care 432,658.51 RON reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrație în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul s-a derulat în perioada 26-06-2019 – 31-05-2021.


Proiectul implementat are un impact favorabil la nivel regional prin obtinerea urmatoarelor rezultate: 

  • Diversificarea activitatii firmei prin prestarea unui nou serviciu aferent codului CAEN 7112 – “ Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea”, concomitent cu imbunatatirea semnificativa a serviciilor existente. Noul serviciu introdus in cadrul firmei face parte din categoria de servicii de topografie si este reprezentat de “serviciu de scanare si detectare a retelelor subterane”. 
  • Cresterea numarului mediu de salariati ca urmare a realizarii proiectului, prin crere a 3 locuri de munca, fata de nivelul inregistrat in ultimul an fiscal incheiat si mentinerea acestuia pe toata perioada de durabilitate, asigurarea egalitatii de sanse prin angajarea unei persoane dintr-o categorie de persoane defavorizate: 

                       a)  nu a avut un loc de munca stabil remunerat in ultimele 6 luni;
                       b) are varsta cuprinsa intre 15 si 24 de ani;
                       c) are varsta de peste 50 de ani

  •   Cresterea eficientei energetice prin retehnologizarea fluxului de prestari servicii si achizitionarea de instalatii care folosesc surse de energie regenerabile: achizitia si instalarea unui kit fotovoltaic.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.