Cu vaccinul… la piaţă! O caravană mobilă va face vaccinări anti-COVID în 3 pieţe din Braşov

Brașovenii vor avea acces facil la vaccinare în acest weekend, când Primăria Brașov, împreună cu Direcția de Sănătate Publică organizează o caravană prin piețele din oraș. Tot în weekend va avea loc un maraton de vaccinare și la Bazinul Olimpic, în ziua de duminică.

Prima piaţă unde ajunge caravana de vaccinare este Astra. Vineri, 28 mai, între orele 10.00-16.00, în zona Pieței Astra va funcționa un centru mobil de vaccinare, în cadrul căruia brașovenii se vor putea vaccina cu vaccinurile Pfizer și Johnson&Johnson.

Sâmbătă, 29 mai, centrul de vaccinare mobil va funcționa între aceleași ore, în zona centrului comercial Brintex, pentru ca luni, 31 mai, acesta să fie deschis la Piața Dacia.  

„Noutatea acestor evenimente este că, pe lângă serul Pfizer, vom utiliza și serul Johnson&Johnson, care se va administra într-o singură doză. De asemenea, le reamintim brașovenilor de evenimentele organizate duminică 30 mai la Bazinul Olimpic – «Liber la piscină – liber în tribune!», precum și evenimentul de pe 1 iunie din Parcul Central, «Liber la joacă!» unde îi invităm pe părinții și pe bunicii care nu s-au vaccinat alături de copii.“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Următoarele evenimente ale campaniei „Liber la vaccinare! Liber la viață!”

30 mai – Liber la piscine – liber în tribune – este un eveniment dedicat tuturor celor care iubesc natația și evenimentele sportive, și se va desfășura la Bazinul Olimpic.

1 iunie – Liber la joacă – este un eveniment dedicat brașovenilor care vor să își vadă copiii la locurile de joacă și să interacționeze cu alți părinți, fără frica de a se îmbolnăvi. Evenimentul se va desfășura la locul de joacă din Parcul Titulescu.

6 iunie – Liber la cinema – un eveniment dedicat cinefililor, dar și angajaților de la sălile de cinema și a celor din mall-uri. Intenția Municipalității este de a organiza o campanie de vaccinare în sistem drive-thru.

13 iunie – Liber la concerte – pentru toți cei care duc dorul concertelor și pentru cei care organizează astfel de evenimente. Vaccinarea se va desfășura într-o sală de concerte.

21 iunie – Liber în biserici – un eveniment dedicat atât enoriașilor, cât și personalului ecumenic. Evenimentul este propus a se desfășura în curtea sau în clădirea unei biserici.

Eveniment final – Liber în Brașov – la sfârșitul campaniei, în Piața Sfatului se va desfășura un eveniment dedicat turiștilor și tuturor brașovenilor, care să marcheze intrarea într-o nouă etapă în lupta cu pandemia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.