Managementul de la CSM Corona Braşov, gestionat în mare parte de „analiştii” trimişi de Municipalitate, continuă să îi coste din ce în ce mai scump pe braşoveni

Managementul de la CSM Corona Braşov, gestionat în mare parte de „analiştii” trimişi de Municipalitate să caute neregulile din club, pare a fi din ce în ce mai costisitor pentru clubul braşovean, finanţat în totalitate din bani publici.

Pentru că nu a reuşit, la aproape doi ani de la episodul cu procedura interzisă, să gestioneze situaţia antrenorilor care sunt sub contract şi care nu au fost găsiţi vinovaţi de către ANAD, CSM Corona trebuie să plătească antrenorului Ion Crăciun suma de 210.000 de lei, conform contractului semnat în 2019. Menţionăm că suma aceasta este din perioada noiembrie 2019 – iunie 2020, iar antrenorul are contract cu Corona până în vara lui 2022.

Comisia Centrală de Apel a respins la sfârşitul săptămânii trecute, apelul clubului braşovean împotriva Hotarârii nr. 492/18.09.2020 pronunţată de Comisia de Memorii a FRH, ca nefondat. În cazul în care nu va plăti aceste restanţe, echipa de handbal riscă penalizări şi blocare de la transferuri.

Toate acestea vin în condiţiile în care, în loc să îl cheme la antrenamente pe Ion Crăciun şi să îi propună o renegociere la nivelul diviziei A, unde activa, CSM Corona a ales să semneze contract cu un alt antrenor, deşi avea deja două în derulare, al lui Ion Crăciun şi Marius Novanc. Reamintim că, în primăvară, CSM Corona a plătit, tot din bani publici, restanţele din contractul lui Marius Novanc, pe aceeaşi perioadă de timp, şi anume noiembrie 2019 – iunie 2020. Plata s-a făcut şi de această dată tot în urma unui memoriu, depus de antrenor, care a dus implicit şi la aplicarea unei amenzi suplimentare de 5000 lei, pe care CSM Corona o va plăti şi de această dată.

Menţionăm că, atât Ion Crăciun cât şi Marius Novanc şi-au dorit să continue la CSM Corona şi să reconstruiască o echipă puternică pentru handbalul braşovean, ambii fiind dispuşi la o renegociere. Managementul CSM Corona a ales însă „să îşi arate muşchii” pe banii braşovenilor. Şi se pare că încă o face, de vreme ce se zvoneşte că la conducerea echipei şi a secţiei de handbal vor veni alţi oameni noi. Alţii decât cei noi veniţi deja. Reaminim că la secţia de handbal a fost adus – pentru că nu putem spune numit, de vreme ce probabil nici lui nu îi este clară funcţia pe care o va ocupa -, Mircea Cucuian. Numirile vor continua se pare şi pe banca tehnică, unde în „pole position” e Alin Bondar, dar zvonurile circulă şiurmează să vedem a cui „pilă” va fi mai tare şi ce antrenor/antrenori va avea, într-un final, echipa de handbal. Alţii decât, culmea, cei doi aflaţi încă sub contract. Şi pentru care braşovenii suportă salarii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.