PSD şi USR cer demisia conducerii CSM Corona Braşov

PSD şi USR cer demisia conducerii CSM Corona Braşov, după ce handbalistele braşovence au fost excluse din competiţiile continentale pentru încălcarea procedurilor antidoping. Vicepreşedintele PSD Braşov, Răzvan Popa, a subliniat, într-o conferinţă de presă, că acest club este finanţat din bani publici, iar echipa managerială trebuie să-şi asume răspunderea, inclusiv din punct de vedere financiar.

Clubul Corona, prin echipa de handbal feminin este într-un megascandal de dopaj. O știe toata Europa, nu doar noi. Echipa e finantata din bani publici. Nu am vazut pe nimeni, de la primar până la președintele clubului, că ăși asumă ceea ce se întamplă acolo. De aceea, eu cer de urgență demisia conducerii clubului Corona, după ce toata echipa a fost gasită dopata, cu știința clubului. Toata conducerea, cu Liviu Dragomir, și toți ceilalți. Sper ca la prima ședință din Consiliul Local aceasta chestiune să fie discutata”, a declarat Răzvan Popa.

Useristul Codruț Bucur a declarat, la rândul său, că cere demisia „președintelui clubului de handbal“, refuzând însă să nominalizeze. „Ce se întâmplă acum la clubul de handbal arată lipsă de competență“, a declarat Bucur

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.