Start la licitația pentru construirea Sălii polivalente de la Bartolomeu. Investiția este estimată la aproape 280 de milioane lei

Sala Polivalenta Brașov - Concept

Până la data de 12 iulie, constructorii interesați pot veni la Primăria Brașov cu oferte pentru construirea complexului multifuncțional – Sala Polivalentă, de la Bartolomeu. Lucrările sunt realizate după un proiect comandat încă din 2019 și sunt estimate la 279.105.605 lei, fără TVA.

Proiectul este realizat de Dico&Țigănaș, aceeași firmă care a proiectat și Sala Polivalentă din Cluj și Stadionul din Cluj. Câștigătorul licitației va avea la dispoziție 96 de luni (inclusiv partea de garanție) pentru a finaliza contractul pentru complexul Sala Polivalentă.

Complexul sportive se va construi pe amplasamentul fostului Stadion Municipal Brașov, pe un teren mlăștinos, de aceea a fost nevoie de mai multe foraje pentru explorare și pregătire.

Potrivit proiectului, se va amenaja o sală principală, cu capacitate de 10.059 de locuri, plus una de antrenament cu gradene, cu o capacitate de peste 1.152 de locuri. De asemenea, va fi amenajată și zona din jurul din jurul sălii. Viitoarea sală polivalentă va beneficia de mai multe facilități pentru pentru spectatori, sportivi sau artiști, dar va avea și zone VIP și pentru mass media. De asemenea, au fost proiectate și trei surse pentru alimentarea cu energie regenerabilă, respectiv pompele de căldură, celulele fotovoltaice   și panouri solare. 

Mai multe despre proiectul Complexului sportiv, AICI și  AICI. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.