Prefectul Brașovului solicită redeschiderea piscinelor acoperite. Decizia va fi luată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a anunțat luni că a înaintat Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției propunerea ca, în eventualitatea unei noi prelungiri a stării de alertă pe teritoriul României, să se ia în considerare posibilitatea ca operatorii economici ce desfășoară activități în spaţii închise în domeniul piscine să își poată relua activitatea cu publicul.  

„Propunerea are în vedere trendul descendent al incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 înregistrat în ultima perioadă la nivel național, precum și mai multe solicitări în acest sens înregistrate la Instituția Prefectului – Județul Brașov”, a argumentat prefectul. 

Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu a propus ca funcționarea piscinelor închise să se facă cu respectarea tuturor normelor de prevenire a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.