Adrian Veștea, reales președinte al PNL Brașov. La propunerea lui au fost aleși și ceilalți membri ai echipei de conducere

Liberalii brașoveni au ales ieri structura de conducere a organizației județene pentru următorii patru ani. Votul nu a fost unui cu emoții, Adrian Veștea fiind singurul candidat pentru funcția de președinte al filialei. De altfel, tot el el i-a propus și pe ceilalți membri ai echipei de conducere, care, la fel, a fost votată „în bloc”. 

Astfel, în următorii patru ani, prim-vicepreședinți ai filialei vor fi Mihail Veștea (care provine din PDL) – care se va ocupa de Strategii Politice și Comunicare și fostul primar al Predealului, Liviu Cocoș, care se va ocupa de Politici Publice. 

Vicepreședinți ai PNL Brașov au fost aleși Mihai Donțu, Sebastian Rusu, Sorin Taus, Silviu Costea, Liviu Butnariu, Ionuț Banciu, George Vocilă și Persida Țâmboiu. 

Mandatul noii echipe va fi de patru ani. 

La final, Adrian Veştea le-a mulţumit colegilor pentru susţinerea masivă: „Am convingerea că astăzi a câștigat Brașovul, județul marilor proiecte!”

Tot ieri, PNL Braşov şi-a anunţat susţinerea necondiţionată pentru candidatura lui Ludovic Orban la conducerea naţională a partidului, Adrian Veştea apreciind că judeţul a avut parte de cea mai bună susţinere în perioada în care acesta a fost premier al României. 

Adrian Veștea a semnat lista de susținători ai monțiunii Orban: „Este cel pe care organizaţia Braşov îl va sprijini pentru conducerea PNL”

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.