VIDEO. Explozie la Combinatul Azomureş, azi-noapte

O puternică explozie urmată de incendiu s-a produs, marţi noapte spre miercuri, la Combinatul Axomureş, un bărbat de aproximativ 50 de ani fiind rănit. Compania a precizat că incidentul s-a produs în momentul pornirii unei instalaţii de producere a amoniacului. ISU Mureş a transmis mesaj RO-Alert. Specialiştii precizează că norul de fum nu se îndreaptă către oraş.

 

”În jurul 01:00, explozie urmată de incendiu la statia de amoniac 3 din cadrul Combinatului Chimic Azomures. Intervin pompierii militari din cadrul ISU Mureş şi Serviciul Privat Pentru Situatii de Urgenta din cadrul operatorului economic. Incendiul este localizat, fără pericol de extindere şi se intervine pentru lichidare”, a transmis ISU miercuri dimineață.

 

În urma evenimentului a fost transmis un mesaj RO-ALERT de informare a populatiei din zona limitrofa a operatorului. ”Nu exista niciun pericol pentru populatie sau personalul operatorului”, a transmis ISU Mureş, potrivit News.ro
 
Compania precizează că situaţia este monitorizată de autorităţi, instalaţia unde a avut loc incendiul fiind oprita complet.  Amintim că, vineri, o explozie urmată de un incendiu s-a produs la Rafinăria Petromidia, în urma evenimentului un bărbat şi-a pierdut viaţa şi cinci au fost răniţi, iar dintre aceştia patru au fost spitalizaţi.
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.